سبُک سفر کردن، نعمتی است که خیلیها از آن محرومند. اغلب مسافران (بویژه ایرانیان) ترجیح میدهند بجای آنکه یک چمدان کوچکتر بردارند و وقتشان را صرف چیدن صحیح این چمدان کنند، چمدانی بزرگتر برمیدارند و وسایلشان را بینظم داخل آن میریزند و با یک فشار اساسی درِ آن را میبندند. اما برای چمدان بستن پیشنهاد بهتری هم هست.
اگر اهل سفر کردن باشید، حتما میدانید که پروازهای ارزان قیمتی وجود دارد که بسیاری از خدمات نظیر پذیرایی یا حمل بار را حذف کردهاند و بجای آن قیمت بلیط را کاهش دادهاند. در این پروازها اگر کسی بخواهد بار تحویل بدهد، باید هزینه جداگانهای بپردازد. اما این امکان وجود دارد که مسافر یک بار دستی مناسب با سایز کابین بطور رایگان به همراه داشته باشد. این بار هم از لحاظ اندازه و هم از لحاظ وزن محدودیتهایی دارد که غالبا ابعاد مجاز به شکل زیر میباشد (استاندارد ایرلاینهای مختلف متفاوت است):
عرض چمدان: حدود 40 سانتیمتر
طول چمدان (بلندی چمدان): حدود 50 سانتیمتر
قطر چمدان: حدود 30 سانتیمتر
وزن مجاز: بین 8 تا 10 کیلو
اینجاست که موضوع “چگونه چمدان ببندیم” (در صورت بهمراه نداشتن بار سنگین) به کمک مسافر میآید و او را از پرداخت هزینه اضافه بازمیدارد. این مقدمه را گفتم تا عکسهایی را به اشتراک بگذارم که روش صحیح بستن چمدان را نمایش داده است. اگر دوست دارید که با بار کوچکتر و سبکتر سفر کنید، کمی حوصله به خرج دهید و از این روش پیروی کنید. هرچند که روش پیشنهاد شده در تصاویر زیر مناسب بستن چمدان در سایزهای بزرگ نیز هست. چرا که بسیاری از ما ایرانیها در سفرهایمان خرید میکنیم و برای بستن چمدان و جا دادن لباسهای خریداری شده در چمدان دچار مشکل میشویم. این تصاویر به خوبی به ما نشان میدهد چگونه چمدان ببندیم.
ابتدا باید لباسهای نازکتر و لباسهای کم حجم را به صورت لول شده در بخش زیرین چمدان چید
وقتی که لایه زیرین کاملا پر شد، شلوار و زیرشلواریها را روی لایه پر شده به نحوی قرار میدهیم که نیمی از آنها بیرون از چمدان قرار بگیرد و نیمه دیگر روی لایه لباسهای چیده شده را بپوشاند
در این مرحله لباسهای با حجم متوسط را باز هم به همان شیوه لول شده بر روی شلوارها قرار میدهیم
اکنون نوبت لباسهای بزرگتر و حجیمتر است. لباسها را باید به روش مناسب تا کرد و بر روی لایه قبلی قرار داد
لبه شلوارها را به روی لباسهای چیده شده برمیگردانیم. کار تقریبا تمام است
حال نوبت وسایل خردهریز است. وسیلههای شخصی، شارژر، باطری، کمربند، جوراب و نظایر آن را در حد فاصل لبه چمدان تا لباسها قرار میدهیم.
منبع تصاویر مطلب: https://www.fabartdiy.com
منبع تصویر اصلی مطلب: https://gizmodo.com
پینوشت:
دو ویدیوی زیر را برای دوستان عزیزی به اشتراک میگذارم که موضوع بستن صحیح چمدان برایشان دغدغه جدی است. در ویدیوی اول به صورت توضیحی نحوه تا کردن، بستن، محافظت کردن و حمل صحیح لوازم مختلف (بویژه مخصوص بانوان) بیان شده و در ویدیوی دوم نیز مجموعهای از انواع لباسها و کفش و نظایر آن به سادگی در مدتی بسیار کوتاه در یک چمدانک قرار داده میشود که اگر همین لوازم درست چیده نشود، فضایی حداقل دو برابر را اشغال میکند.
ویدیوی آموزش نحوه صحیح تا کردن و بسته بندی کردن وسایل (یوتیوب)
ویدیوی آموزش نحوه صحیح چیدن وسایل و لوازم در یک بار دستی (یوتیوب)
سلام
خیلی عالی بود
اما واقعا این مدل چیدن و اندازه چمدان برای سفر خانمها کم است
🙂
سلام
ممنون. البته کاملا به نوع سفر، مدت سفر، هدف سفر، هوای مقصد و… بستگی داره
راهش پیدا میشه
سلام،
چمدان بستن یک هنره
وشاید بنظر من سخت ترین کار دنیاست!!😃
سلام
واقعا یک هنره
البته فکر کنم تا سخت ترین کار دنیا یه هزارتایی فاصله داره!
همه ی طول سفر یک چمدان بستن بود…..
ولی قبول کنید یکی از اون 1000تا کارای سخته☺،
یه بار یادمه هرکاری کردم در چمدونم بسته نمیشد،آخرسر نشستم روی چمدون تا اینکه بسته شد!☺
قبول!
اتفاقا عکس اصلی مطلب رو در صفحه اول، به عکسی از شرایط مشابه چیزی که گفتید تغییر دادم امروز…
😁😁
سلام
این دفعه جماعت دارن حرف می زنن باید یه چیزی ازت بگیرن چونکیه دیالوگ ساده یه دقیقه ای می تونه ایده یه مطلب خوب به درد بخور بشه برای وبلاگت 😊
اما سوال اینه که : وقت نوتلا و سشوار و کفشها رو کجا بذاریم؟ اونم کفشهای پاشنه بلند رو 😆
سلام
نوشتن نظر برای یک مطلب اون هم بلافاصله بعد از خوندنش انصافا کار ساده ای نیست. شاید اگر سئوالی در ذهن تداعی بشه یا خاطره ای یادآوری بشه، احتمال نوشتن بالا بره. اما اگر بعد از خوندن مطلب علامت سئوال یا علامت تعجب و هیجانی بالای سر خواننده پرواز نکنه، صرفا لطف و محبت باعث دست به کار شدن میشه
البته علاوه بر اینها، نظر دادن و نظر نوشتن به موضوع خود نوشته هم کاملا وابسته است، همونطور که تو اینجا گفتی
هر وسیله ای رو با توجه به حجمش و ابعادش باید جایگزین یک، دو و یا سه تا از اون لولههای لباس ها کرد. یه لینک فیلم به آخر مطلب اضافه می کنم که خیلی کاربردی هست
الان نظر من شامل کدوم بود؟ تعجب؟خاطره؟ لطف؟ محبت؟
و ممنون از فیلم
سلام. خیلی خوب بود. من بعد از اینکه فیلم up in the air رو دیدم متوجه شدم اگر یک روز خودم همراه یه آدم خبره برم سفر دقیقاً اولین ایرادی که بهم وارده نحوه اشتباهه بستنه چمدانه. من تو سفرها وسایل زیادی با خودم نمیبرم ولی برای همونها هم یه چمدون گنده برمیدارم. جالبه که وقتی رفتم چمدون بخرم با وجود اینکه از یک هفته قبلش رو خودم کار کردم که ” تو که بار زیاد نمی بری، یه چیز کوچیک بخر” ولی متاسفانه هیچ فایدهای نداشت. همش یه صدایی تو سرم میگفت بزرگه، اون بزرگه رو بردار، بهتره. خلاصه خیلی مطلب مفیدی بود. ولی درباره اینکه کفشها رو کجا باید جا بدیم با خانم مطهر موافقم. کلی جا میگیرن. اتفاقاً کتونی جاگیرتر از پاشنه بلنده. من که تنها راه حلم اینه که کتونی رو بپوشم کفشهای دیگه رو بزارم تو چمدون. ولی همیشه نمیشه این کار رو کرد.
مرسی خیلی خوب بود.
سلام
ممنونم. وای پس دیدین این فیلم محشر رو…
باید در سه سایز چمدون داشت و هر سه رو در داخل هم نگه داشت و بسته به نوع سفر یکی از اونها رو انتخاب کرد. پس شما که به صدای توی سرت یه بار جواب مثبت دادی، این بار به این نوشته بیرون سر جواب بده ودر اولین فروش و تخفیف ویژه چمدانها، اون دو سایز بعدی رو کامل کن!
بسته به نوع کفش، راهکا مختلف وجود داره. کفش اسپرت که خیلی ساده است. داخلش رو با جوراب و لباس زیر (در پوشش پلاستیک) پر میکنیم و بعد باهاش مثل یکی از همون لباس های لول شده رفتار می کنیم. کفش های پاشنه دار رو باید طوری در کنار هم قرار داد (به صورت خوابیده به بغل) که با هم در یک فضای مربع شکل محاط بشه. فضای داخل و بین کفش ها رو هم باز باید با لباس های خرده ریز پر کرد.
ویدیوهایی که لینکش رو در پایان مطلب اضافه کردم، ببینید. بسیار کاربردی هست
ارادتمندم
سلام
خیلی پست به جا و به موقعی بود. ممنون 🙂
سلام
اين يعني در آستانه سفر بودي كه به درد خورد؟!
ارادت
سلام به شما
خیلی فیلم هایی که لینکشون رو گذاشتید خوب بود
من از اون دسته افرادی هستم که خیلی وسایل با خودم تو سفر جابجا میکنم
خدا خیرتون بده
مطالب پاریس گردی هم خیلی مفید بود
از مطالبتون بسیار استفاده بردم
سلام
خدا رو شکر. خوشحالم که به کارتون اومد
سعی کنید با وسایل کمتر سفر کنید.
سپاس از شما