• Menu
  • Menu

مجسمه‌های روزمره دوسلدورف

دوسلدورف یکی از شهرهای محوری آلمان برای میزبانی نمایشگاه‌های بین‌المللی‌اش است. شاید خیلی از آنهایی که بخاطر نمایشگاه به آلمان رفته‌اند، شانس بازدید از دوسلدورف را داشته‌اند. چه برای نمایشگاه و چه به هر دلیل دیگری که به دوسلدورف رفته‌اید (یا می‌روید) ده مجسمه متفاوت در این شهر ساخته شده که برای خودشان آوازه‌ای کسب کرده‌اند. این مجسمه‌ها لحظاتی از زندگی عادی و روزمره آدم‌های جامعه را نشان می‌دهد که به صورت رنگی و بر روی ستون‌هایی در بخش‌های مختلف شهر دوسلدورف نصب شده‌اند.

ویژگی مجسمه‌ها

مجسمه‌های دوسلدورف بر روی ستون‌هایی قرار دارند که به تبلیغات شهری اختصاص دارند. این رویکرد خلاقانه باعث جذابیت بیشتر تبلیغات در زیر پای این مجسمه‌ها شده و از سوی دیگر برای دیدن خود مجسمه‌ها باید به سمت آسمان نگاه کرد.

به ستون زیر مجسمه که مخصوص تبلیغات است دقت کنید

اما ویژگی مهم این مجسمه‌ها این است که در خلق شخصیت‌هایش به همه افراد جامعه پرداخته است. در این مجسمه‌ها شما می‌توانید افرادی با سنین مختلف با جنسیت متفاوت و از حرفه‌ها و زمینه‌های مختلف اجتماعی را ببینید. این فرصتی برای افراد مختلف جامعه ایجاد کرده تا ستونی از این ستون‌ها را از آنِ خود بدانند. بعنوان مثال در بین مجسمه‌هایی که در ابتدا نصب شدند، می‌توان افرادی نظیر یک تاجر، یک فرد بی‌خانمان، یک کارمند اداری، یک رقاص، یک کودک و یک تصویرگر را دید.

معرفی هنرمند

کریستوف پوگلر (christoph pöggeler) نام هنرمندی است که به فکر ساختن این مجسمه‌های معمولی در شهر خودش یعنی دوسلدورف افتاده است.

او متولد سال ۱۹۵۸ میلادی است و در نقاشی نیز دستی بر آتش دارد. هم‌دوره‌ای‌ها و اطرافیانش از او به عنوان هنرمندی بسیار خلاق با نگاهی متفاوت یاد می‌کنند.

معرفی مجسمه‌ها

غریبه – زنی که فرزندش را تنگ در آغوش گرفته و به راین نگاه می‌کند

عکس فشن – یک عکاس حرفه‌ای از یک دوربین کلاسیک استفاده می‌کند

مرد تاجر – لباس رسمی، کراوات و کیف؛ راهی جلسه یا خانه؟

زوج – دست در دست هم، اما نگاه به دو سوی مختلف

زوج – شماره ۲؛ البته عاشقانه‌تر از زوج قبل!

گردشگر – نقطه مقابل مرد تاجر

مارلیس – یکی از دو مجسمه‌ای که در نزدیکی ساختمان WDR در بندر نصب شده

پدر و پسر – مجسمه‌ای که از دل زندگی برآمده

عروس – با لبخندی که شاید پررنگ نیست!

کتابخوان – آخرین مجسمه‌ای که در دوسلدورف نصب شده

پی‌نوشت: همه عکس‌های این مطلب توسط عکاس آلمانی Andreas Bretz گرفته شده است.

بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات